Sunday, 5 February 2012

okeyh.nice

assalamuallaikum. . aidil milad ya RASULULLAH . . 
okeyh. pagi jumaat mcm biasalah ke market jitra beli2 ikan apa semua ngan mak sebab nak kena p kat adik yang agak banggang nie sorg.==' setiap hari jumaat sabtu wajib p makan nasi ala2 picnik gitu kalu dia x balik bbm or outing. aku tension jugak la. semak pequt nak kena ulang alik p kat dia even bukan aku yg masak bukan aku yg drive bukan aku yg kalot buat semua benda =D.walau bagaimana pon aku syukur gila punya babah ngan mak yg macam nie. setiap anak2 depa . depa akan curahkan kasih syaang melimpah ruah2 kuah2 =_+. babah sangat2 la x boleh anak2 jauh sikit. aku hangout p jitra ka aloaq staq ka mana2 ka lagi x smpai rumah maw 6 7 8 9 10 kali call . soalan yang sama . makan kat mana? sembhyang dak lagi? duk buat apa?. . terima kasih taw babah. =) . . x dapat bayangkan kalu aku p plkn nnti ka p u nnti ( insyALLAH. ) mcm mana la kan? pernah dia cakap. babah nak p buat pondok tepi pagaq plkn =='  babah funny nohhhhhh. . smpai nak ajak p kedai kopi lam kg pon ajak anak2 teman ==' haru biru kelabu jugak babah sorg. okeyh2 berbalik kepada adik aku si hannan safiya nie.setiap minggu dia akan komplot ngan babah supaya dia buleh balik rumah bbm kat umah. bukan esok petang nak sekolah baru babah antaq tapi babah sanggup bangun awai2 pagi p antaq dia pagi hari sekolah. hampa ada?. hang la adik. nama sekolah asrama penuh tapi  perangai banggang kan? . mcm aku cakap jumaat kali nie pon dia balik ==' lajak cuti smpai 4 hari. so malam smlm babh mcm biasa akan keluaq bersosial bersama anak2 sehingga larut malam. fyi mujoq ada hannan hari nie. teman aku p karnival masuk U. . serius tadi rasa mcm x dak kawan gila =) semua dah pakat p hari sbtu kan? nak buat gena terpaksa ajak si banggang nie p. . . 
okeyh let enjoy gambar gedikxxsss2



org selalu cakap
'awat adik tinggi pada kak'? pffffffft


 syukur alhamdulillah. allah bagi aku x cacat walupun x sempurna =)


^_^


terima kasih syasya


4 everthing u have done 2 me


 i never say no 2 ur love .promise


jejaka berkumis =='
hannan panggil kan bangpit dia hahah

mcm rockers gila pose mcm nie 


hatudiaaaaaaaa nie la hannan 
i love u dear

No comments:

Post a Comment