Tuesday, 31 January 2012

hidup segan mati x maw

assalamualaikum. . title telah pon mengambarkan masalah blog aku. bukan apa. si tuan tanah nie busy. actly bukan busy malas gila nak menulis. *lol*mcm org duk baca blog ang kan. whatever. bukan busy la sebenaqnya segan gila. tuan tanah hanya taw makan tidoq. makan tidoq. . sejak2 menjadi pengangur dan pertenak lemak yang berjaya nie sangat sukar untuk tuan tanah mengadaptasikan semua perkara yang terjadi didalam hidup secara sengaja atau tidak segaja.*pa yang ang duk merapu mereben*. okeyh. . berkesempatan ini jugak tuan tanah ingin menzahirkan bersyukuran kehadrat ilahi. coz of what? sebabnya aku masih dikelilingi org yang sayang  kan aku. x percaya? *sekali lagi ditekankan disini.punya pasai nak percaya x maw percaya*coz. 2011 bnyak terjadinya cerita yang kurang menarik dalam melayari bahtera alam remaja.namun 2012 membuka lembaran baru kepada anak dara seperti aku untuk bangkit dan terus maju kehadapan.insyaALLAH. nie bukti org masih syg aku( lain cerita pulak tentang parents n adik2) . layan p sat gila aku malam nie:


kakak
dia ada ketikaku susah.ketikaku senang.ketikaku memerlukan wang. ketikaku inginkan baju baru jeans baru.pants baru.shawl baru. tudung baru. etc. . =) namun yang paling penting "she always be mine even dia dah punya fiancee.


trah. atin
comelkan.? hari2 aku akan ceria gila bila mereka bersama. . gelak tawa menyelubungi setiap inci pelosok dunia kalu bergabungnya kami bertiga. even masa 2 ada syasya disisi aku tetap mengutamakan mereka berdua. see bertapa aku cinta mereka =)


qistina jehan
qiqis. . x maw cakap bnyak. i love u


kak jas
i love u mrs nopal

syauqi
walaupun aku selalu bergaduh besaq ngan dia. tapi dia selalu mengalahh ngan aku. dia selalu buat aku risau gila pasai dia sebab dia memang suka bagi aku risau. . kadang kala aku memang mcm dah meluat (tapi aku sayang ang qi)
p/s gmbaq masa buka posa kat rumah. maaf muka aku putih menipu mcm hantu cina


adzin azri
dia panggil kat mak kitew 'mama' mcm sweet ja depa dua. eeuuww gweli bulu telinga.
 .dia tahu apa aku suka apa aku x suka. that y aku senang dengan dia.
*gambaq hari raya kot nie *

 adam
p/s: sory dam. . bila buka kamera i pic nie ja ada. so buruk sikit la muka hensem ang 2
he's smart. . sngat2 pintar. . bab pelajar dia selalu bimbing aku kejalan yang benar bila aku nak terpesong kearah syaiton. thanks 4 everthing adam. bila nak spm dulu aku ingat lagi. ang bertungkus lumus ajaq aku itu ini. sampai mak aku kena belanja dia makan bila balik library. =='

farahani bt alias
walaupun terjadi persengketaan antara kami. namun aku x pernah lupa ang. . sory kalu aku ada silap ang. maybe entre nie untuk org sayang aku! tapi aku x pasti ang sayang aku dak lagi 0_o

 kak azza
lapaq bila tengok pic nie. kak azza baik. . selalu amek kisah pasai hidup anem =)

the last one but not n never list
SYASYA
  • syasya that never say nooooo 2 me. kalu boleh semua kehendak aku dia nak tunai kan. tapi aku x dak la mengada mintak mcm2 even dia selalu bagi aku mcm2
  • bagi aku dialah juara maharajalawak mega. sebab kalu sedih dia ja mmpu bagi aku back to normal =)
  • romantic <3 hoimaigod! sya sangat2 romantic. nampak ja teliga capang hidung besaq mcm 2. tapi setiap kali date ada ja kad wish dia  bagi. kau ada? ha kan. berkepok jugak la kad kat bilik aku nie ha*ingat lagi satu hari. posmen ada mai rumah. antaq surat. surat nama aku saja smpai 10 keping. mau x pelik.rupa2nya kad wish syasya antaq. ya allah sumpah=') terharu gila2. guling2 atas katil bila dah habeh baca. caiq habeh makeup==' isi perut jatung usus bagaikan (hoverrrrnyerr).etc.kesimpulannya. allah dah bagi dia untuk aku .aku untuk dia. x salah bercinta andai maruah x tergadai =) .insyaALLAH ada jodoh panjanglah hubungan ini. semoga kami berdua menjadi soleh dan solehan .insyaALLAH.


Banyak lagi nama sebenarnya nama nak cerita.. namun aku x mampu nak satu2. azlin safinar. nor zalika( ehh thanks taw bagi srvr from indon) .fatimah az zahra. fitriyah. mira lyo. merarol. dan yang lain. mcm over ggila post kali nie kan? bajet hot2 ja. suka hati! aku tuan tanah!. selamat membahagiakan diri semua =)




















4 comments:

  1. heheh .. thanks sayang ^^ <3 u lah ...

    ReplyDelete
  2. thanks syg . kmi pun happy tak sangga bla dgn ampa :')

    ReplyDelete
  3. x sangga noh? walaaaweehhhh <3

    ReplyDelete